Örebro Syrianska är mycket stolta över att presentera en ny samarbetspartner i form av Skara Gross. Skara Gross är ett familjeföretag med huvudkontor och över 3000 kvadratmeter stort lager i Lidköping. Dem levererar till restauranger i mellersta och västra Sverige – från Varberg i syd till Örebro i öster.

På Skara Gross är dem stolta över deras stora utbud av högkvalitativa produkter och råvaror. Men inte bara det. När du arbetar med Skara Gross kommer du snart märka att dem är lite annorlunda än många andra restauranggrossister. Dem är liksom lite enklare att arbeta med. Du slipper till exempel binda upp dig i långa volymavtal, får dina varor inburna till restaurangen och- kanske det bästa – om du missar något i en beställning kör dem ut din tilläggsbeställning med nästa bil utan extra kostnad. Skara Gross ser helt enkelt till att göra din vardag som restaurangägare lite enklare.

Skara Gross är ett familjeföretag, precis som många av de restauranger dem arbetar med. Dem är också lite mindre än de allra största grossisterna och månar om att ha en personlig och nära relation med deras kunder. Från dem får du också en kunnig partner som kan livsmedel och hjälper dig välja rätt produkter, levererar snabbt på sena beställningar och hjälper dig utveckla ditt sortiment. Kontakta Skara Gross så berättar dem mer – välkommen till Skara Gross!

— Det känns riktigt bra att kunna ingå ett samarbete med en stor och etablerad Grossist som Skara Gross. Vi tackar dem för det varma bemötandet som vi i föreningen fick när vi besökte dem på huvudkontoret, och ett extra stort tack till Gabriel Özbek och Tomas Özbek som har varit väldigt tillmötesgående i att nå detta samarbetsavtal, säger Barsom Oktay, marknadschef i Örebro Syrianska IF.

Björkhagsgatan 9
531 40 Lidköping
0510-30 10 40
www.skaragross.se
info@skaragross.se

Mattias Kurt
februari 5, 2020