Två viktiga delar av truppbygget inför Ettan 2020 förlänger med Örebro Syrianska. Dildar är klar för sin fjärde säsong i Örebro Syrianska och Nabil Osman blir förening trogen ytterligare en säsong.

– Det fanns inget att tveka på då man vill vara en del av det här laget under 2020 också. känns spännande inför den här säsongen med ett steg upp i seriesystemet vilket kommer bli en utmaning, säger Nabil Osman

– Det känns riktigt kul att fortsätta på den här resan med ganska mycket spelare som är kvar nästan alla i stommen och så fyllt på lite med andra spelare utifrån så det känns riktigt bra! Det vi kan ta med från tidigare år är framförallt vår lagsammanhållning, tror inte det finns så många lag i serien som umgås tex utanför planen så som många av oss gör, sen har vi en spelidé som vi alla tror på vilket bygger på ett spelande lag men även lite rakare spel när det behövs! Min säsong i år beror mycket på mig själv, kommer jag igång utan skador och i bättre form så kan den bli riktigt bra , sen har jag fått bra konkurrens i år också som kan bli kul att mäta sig mot och få igång mig ännu mer, säger Dildar Caliskan

– Vi är väldigt nöjda med att ha fått till den här överenskommelsen och att vi får behålla Dildar och Nabil. Dem har vart en viktig del i lagets resa, säger Örebro Syrianska IF

Mattias Kurt
februari 4, 2020