Götmars fortsätter som samarbetspartner även 2020 vilket Örebro Syrianska både känner en stor glädje och stolthet över.

– Det känns otroligt roligt och stimulerande att fortsätta samarbetet med Götmars och jag känner en stor stolthet över att de väljer att förlänga sitt engagemang som samarbetspartner för Örebro Syrianska under 2020, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

Götmars är ett familjeföretag som erbjuder tjänster i livets viktigaste skeenden. Det kan vara ett husköp, ett giftermål eller när en anhörig lämnat oss. Vi är en partner för hela livet som ställer upp för dig i alla lägen.

Genom ett förtroendefullt samarbete skapar vi trygghet och upplevelser du bär med dig. Med juridisk service, boutredningar och rådgivning runt begravningar är vi din partner för hela livet. Man har Jour dygnet runt och jobbar i hela länet.

www.gotmars.se
Tel: 019-14 00 15
Borgmästargatan 9, 702 25 Örebro

Loading

Mattias Kurt
december 5, 2019