Örebro Syrianska IF är överens med Michel Yanez Hernandez om ett avtal som sträcker sig över 2020. 22-årige Michel Yanez Hernandez  kommer närmast från Carlstad United efter två säsonger i division 1.

Michel är fostrad i ÖSK Fotboll. Efter tiden i ÖSK Fotboll har han testat lyckan i bland annat IFK Kumla 2016 och 2017. Säsongen 2018 och 2019 spenderade han i Carlstad United, där han spelade 39 matcher för Carlstad United i division 1.

– Vi är väldigt glada över att kunna välkomna Michel till Örebro Syrianska IF. Michel har haft en väldigt bra utveckling de senaste åren och fått mycket speltid i division 1, så det ska bli mycket intressant att följa hans utveckling hos oss, säger Örebro Syrianska IF

– Vi är en bra bit på vägen med årets lagbygge och vi arbetar intensivt med ytterligare förstärkningar, säger Örebro Syrianska IF

– Det känns riktigt bra! Jag känner många av grabbarna redan och det känns helt ärligt inte som att jag skriver på för en ny klubb, utan mer att jag kommer hem. Barsaum visade stort intresse och berättade hur de ville spela, vilket såklart gjorde mig ännu mer intresserad än vad jag redan var. Att det är en seriös verksamhet som leds av ambitiösa och kunniga människor, säger Michel Yanez Hernandez

Loading

Mattias Kurt
december 19, 2019