Lagom till Jul så kan vi till Örebro Syrianska-familjen välkomna Aros Kapital som ny Stjärnsponsor. Det är för Örebro Syrianska oerhört glädjande, men även ett kvitto på klubbens framsteg när Aros Kapital nu väljer att samarbeta med klubben. Med Aros Kapital ser vi en partner som klubben kan utvecklas med.

– Det är oerhört glädjande att Aros Kapital väljer att gå in som Stjärnsponsor i Örebro Syrianska IF. Det är ett avtal som gör avtryck i den rödgula historien. Det är den här typen av samarbeten som möjliggör vår framtida satsning att etablera oss i div 1 och i eliten säger marknadsansvarig Barsom Oktay.

– För oss på Aros är det med stor stolthet och glädje vi inleder detta samarbetsavtal med Örebro Syrianska IF. Jag brinner för det syrianska folket och dem rödgula färgerna, därför kändes det rätt att Aros Kapital väljer att gå in som ny sponsor i Örebro Syrianska IF. Jag har följt lagets utveckling under många år och det känns väldigt spännande att vara med på klubbens resa inför det historiska första året i division 1. Klubben har växt och utvecklats i rätt riktning både på seniorsidan och ungdomssidan. Jag hoppas hoppas att vi med detta samarbete kan fortsätta växa tillsammans, säger Aros Kapital VD Daniel Güner.

Aros Kapital är ”allt annat än en bank”, Aros utmanar de traditionella bankerna genom att göra det enkelt, snabbt och personligt för företagare. På Aros är man experter på företagsfinansiering för små och medelstora företag. Vare sig ditt företag behöver hjälp med företagslån, fakturaköp eller leasing så är Aros en partner för dig. Med hjälp av Aros kan småföretagare växa och expandera sin verksamhet. Genom att vara flexibla och proaktiva kan Aros erbjuda konkurrenskraftiga finansieringslösningar åt företagare i hela Sverige.

Är ditt företag i en expansionsfas och i ett behov av en finansieringslösning, eller vill du slippa kreditrisken med fakturor? Kontakta då marknadsansvarig i Örebro Syrianska, Barsom Oktay, för en vidareförmedling eller läs mer på www.aroskapital.se

www.aroskapital.se
Huvudkontor
Aros Kapital AB
Johan på Gårdas Gata 5A
412 50 Göteborg
Org.nummer 556669-3130

Kundservice
031-83 36 70
info@aroskapital.se
Öppettider: måndag – fredag 9:00-12:00 & 13:00-16:00

Mattias Kurt
december 25, 2019