Örebro Syrianska ska nu på söndag avrunda div 2 säsongen som klara seriesegrare, och lämna division två för nya äventyr nästa säsong. Man möter tabelltian Vårgårda på Tånga Heds IP nu på söndag kl 14.00 i den sista omgången. Säsongens första möte lagen emellan slutade med en klar 3-0 seger till Örebro Syrianska IF på Örnsro IP.

Örebro Syrianska skrev historia och säkrade seriesegern i div II norra götaland inför storpublik på Örnsro IP i den förra omgången. Man hemmaslog Vänersborgs IF med klara 4-0.

Förutsättningarna för de rödgula kunde inte varit enklare – vid vinst så skulle man säkra seriesegern och därmed avancemang till Division I och det gjorde man inför den fantastiska publiken.

Vårgårda IK ligger inför säsongens sista match på tionde plats, och är klara för fortsatt spel i div 2 kommande säsong. Vårgårda IK:s facit under säsongen är sju segrar, sex oavgjorda matcher samt tolv förluster vilket ger laget 27 poäng,exakt samma poängskörd som förra säsongen med en match kvar att spela.

Loading

Mattias Kurt
oktober 12, 2019