Bara tre hemmamatcher återstår av säsongen, och imorgon lördag möter Örebro Syrianska Nordvärmland i ett tufft möte hemma på Örnsro kl 15.00.

De duggar tätt nu, toppmatcherna. Efter den fantastiska bortasegern mot Åmål och 1-2-förlusten hemma mot Vänersborgs FK är det nu dags för ännu en  viktig match inom loppet av tio dagar, då  Nordvärmland FF kommer på besök till Örnsro IP imorgon lördag klockan 15:00. Lagkapten Basel Gorgis är åter tillbaka efter avstängning senast och annars även en helt frisk trupp som manager Barsaum Cicek har att välja bland.

Örebro Syrianska uppmanar supportrar och fotbollsälskare att ta er till Örnsro IP på lördag. Ta med er familjen, vänner & bekanta och var med i skapandet av en riktigt härlig upplevelse tillsammans med oss.

Nordvärmland FF ligger i något av ett ingemansland i tabellens mitt, men har inte ryggen helt fri inför de avslutande omgångarna. Ned till de negativa kvalplatserna har man från sin åttondeplats fem poäng. Värmlingarna har blandat och gett under säsongen, men har legat relativt stabil i tabellens mitt under hösten. Man kommer senast från förlust hemma mot IK Gauthiod med 0-4 och räknar med ett revanschsuget Nordvärmland från senaste matchen och även förlusten mot Örebro Syrianska i våras.

Loading

Mattias Kurt
september 6, 2019