Örebro Syrianska tar sig på lördagen an bottenlaget IFK Åmål borta på Örnäsvallens IP, med avspark klockan 14.00.

Örebro Syrianska ska på lördagen studsa tillbaka till vinnarspåret, efter förlusten hemma mot Vänersborgs FK förra helgen, och näst på tur är bottenlaget IFK Åmål. Ett revanschsuget Rödgult ska på Örnäsvallens IP hitta tillbaka till det fina spel man haft under stora delar av säsongen. Man saknar dock lagkaptenen Basel Gorgis efter att han fått sitt tredje gula kort senast och därmed är avstängd.

Nu ska rödgult studsa tillbaka mot IFK Åmål. Åmål har blandat och gett den här säsongen och befinner sig just nu på en kvalplats ner i tabellen, senast hade man ledningen mot IK Gauthiod men tappade till en 2-4 förlust.

Senaste mötet mellan lagen var i våras då Örebro Syrianska besegrade Åmål med 6-0 på hemmaplan. Seger är det enda som räknas nu på lördag.

Loading

Mattias Kurt
augusti 30, 2019