Örebro Syrianska går in i 19:e omgången i och med matchen mot Vänersborgs FK på söndagen. Säsongen börjar sakta men säkert dra ihop sig och varje poäng väger tungt i toppstriden.

Syrianska har visat god form den senaste tiden. Först hemmabesegrade man IFK Tidaholm efter vändning (2-1) och sedan tog man en stark trepoängare borta mot Sävedalens IF (0-2) i en på förhand tuff drabbning. Nu toppar man tabellen fyra poäng före både Grebbestad och Stenugnsund med åtta återstående omgångar.

Vänersborgs FK ligger på sjunde plats i tabellen och kunde något överraskande knipa en poäng mot Gauthiod senast (2-2). I övrigt har laget blandat och gett under säsongen då man har stått för sju vinster och åtta förluster på 18 spelade omgångar. Lagets främsta målskytt stavas Albrim Demalijaj som har bidragit med hela 11 fullträffar. Det kan vara någon att hålla koll på för de rödgula.

Loading

Mattias Kurt
augusti 24, 2019