Örebro Syrianska fortsätter kriga vidare. Efter förlusten senast mot Stenungsunds IF väntar återigen en tuff uppgift på lördag när Vårgårda IK kommer på besök till Örnsro IP. Örebro Syrianskas sponsorer är med och bjuder alla supportrar på fri entre – något som bäddar för extra stöd på läktarna för Örebro Syrianska. Bjud med vänner och bekanta till fotbollsfesten och se till att komma till arenan i tid för att vara med redan vid 13.00 till årets familjedag.

Örebro Syrianska kommer från en förlust i den senaste matchen. Efter en till stora delar mycket stark insats som till slut ändå landade i förlust med 2-1 trots 0-1 ledning borta mot Stenungsunds förra helgen. Nu skall rödgul återigen försöka spela sin fartfyllda fotboll på hemmaplan och sätta sin prägel på matchen mot tre viktiga poäng.

Truppen har under veckan som har gått förberett sig för lördagens match.
Kaptenen Basel Gorgis missar dessvärre matchen då han blir borta hela våren efter duellen med Lidköping FK målvaken då han fått en fraktur i ryggen och är ett stort avbräck. Det är fortfarande frågetecken för Martin Alp som kommer att ta ett beslut under matchdagen. Även Mirza Turan och Amar Bukva missar matchen då dem fick sitt tredje gula kort senast och är avstängda.

Efter en småknackig säsongsinledning har man efter segern mot serieettan Stenungsunds, det enda laget som slagit serieledarna, följt upp segrar och oavgjorda och har inte förlorat sedan omgång fem. Och man kommer från en stark match mot Gauthiod senast där man tog ledningen men Gauthiod kunde kvittera i matchminut 89. Vårgårda har efter 10 omgångar skrapat ihop 15 poäng och har häng på toppen.

Loading

Mattias Kurt
juni 7, 2019