En stark och rättvis 3-0 seger hemma mot Vårgårda för en vecka sedan och Örebro Syrianska var tillbaka i vinnarspåret igen. På lördagen är det dags för Rödgult att ta sig an Vänersborgs IF på bortaplan när man är ute efter att förlänga vinstsviten. Klockan 16:00 är det avspark på Vänersvallen Nord Konstgräs.

Örebro Syrianska tar sig an Vänersborgs IF med avspark klockan 16.00, och gör det med en skön trepoängare i ryggen. 3-0-segern mot Vårgråda på Örnsro förra helgen var bästa möjliga sätt att återhämta sig från förlusten mot Stengsund.

I truppen är stämningen fortsatt väldigt god. På skadefronten ser det hyfsat bra ut. Basel Gorgis är fortsatt borta från spel. I övrigt är alla friska och krya och det är en intakt spelartrupp som managern Barsaum Cicek har till sitt förfogande.

Trettondeplacerande Vänersborgs IF kommer till lördagens match med en något svajig säsong bakom sig, efter 11 omgångar har man skrapat ihop åtta poäng och är. Man har fem raka matcher utan seger.

Senast Vänersborgs IF vann var borta mot Nordvärmland för en knapp månad sedan. Sedan dess har det blivit fem raka förluster, den senaste i raden kom förra helgen borta mot Gauthiod.

Loading

Mattias Kurt
juni 14, 2019