Örebro Syrianska ställs på lördag mot Motala AIF FK hemma på Karlslund Arena med start 14.15. Det är ett hemmalag som inlett försäsongsmatchandet bra och kommer från en fin insats senast mot Rynninge IK.

Örebro Syrianska stod för en stark insats hemma mot Rynninge senast som gav mersmak. Med flertalet spelare borta på grund av känningar och skador så tog Örebro Syrianska klivet in på Mellringe IP för att ta sig ann Rynninge IK och besegrade division ett laget med hela 4-2.

Örebro Syrianska kommer till matchen med två bra matcher bakom sig. Men skadeeländet fortsätter och flera spelare är fortfarande inte redo för spel och kommer därför fortfarande stå över denna match mot motala.

För motståndet imorgon står alltså Motala AIF FK , som tre matcher in på sin försäsong inlett med förlust mot Assyriska Jönköping, kryss mot Rynninge IK och vinst mot Åtvidaberg FF senast.

Loading

Mattias Kurt
mars 1, 2019