Syrianska stod för en solid insats mot division två-kollegan Motala AIF.

Inledningen av matchen präglades av avvaktande spel från båda lägren men längre in i första halvlek tog Syrianska alltmer över spelet. I slutet av halvleken kom Ebrima Jaiteh fri mot Motala-keepern och med en snygg yttersida placerade han in bollen till 1-0 för hemmalaget. En totalt sätt godkänd halvlek med mersmak för Syrianska.

Den andra halvleken fortsatte i samma anda med spelövertag för de rödgula och ett Motala som fick ägna sig mest åt försvarsspel. Martin Alp blev vid ett tillfälle frispelad framför mål men kunde inte sätta dit bollen efter en snygg räddning av Motala-keepern. Martin hade dessförinnan ett farligt distansskott som målvakten i Motala kunde avvärja med vissa besvär. Syrianska skapade ytterligare ett par chanser och kunde med lite tur fått in ett par bollar till. Motala tryckte på i slutminuterna men skapade inga större farligheten. En väl godkänd insats av de rödgula som fortsätter i vinnarspåret och visar på god försäsongsform.

David Cetin

Loading

Mattias Kurt
mars 2, 2019