Örebro Syrianska kan stolt presentera Satins Uteservering & Nattklubb som nygamla samarbetspartner över 2019.

Satin skräddarsyr födelsedagsfester, lagfester och firmafester efter just dina önskemål. Välj mellan deras unika festvåning eller VIP-sektion. Satin Uteservering & Nattklubb är en pulserande samlingspunkt i centrala Örebro. Bra musik, skön stämning och kanske stans populäraste uteservering flera dagar i veckan.

På sommaren håller uteserveringen öppet veckans alla dagar om vädret tillåter. Här serveras mat, dryck och musik som hör sommaren till vilket uppskattas av många så var beredd på trängsel bland borden.

På Satin kan du boka bord och njuta av utsökt kvalitativ mat i goda vänners lag för att sedan öka pulsen framåt småtimmarna. Allt under ett o samma tak.

 

 

Loading

Mattias Kurt
februari 27, 2019