Ömsa Bil och Örebro Syrianska IF fortsätter sitt samarbete, där man är överens om ett nytt avtal över 2019.
Örebro Syrianska IF och marknadsansvarige Barsom Oktay är oerhört tacksamma över det fortsatta samarbetet.

Ömsa Bil är ett bolag som haft en expansiv utvecklingskurva och vi hoppas att vårt samarbete ska leda till fortsatt expansion. Hos Ömsa Bil kan du köpa, sälja och byta begagnade bilar. När du handlar bil hos Ömsa Bil behöver du inte heller oroa dig för finansiering utan här får du även hjälp vid finansieringsbehov. Man är även auktoriserad Mekonomen verkstad där du både kan reparera och serva bilen gäller alla bilmärken. Alla medlemmar i Örebro Syrianska IF får 20 procent rabatt vid service hos Ömsa Bil.

Telefon 019 – 32 23 20
E-post daniel@omsabil.se
Hemsida http://www.omsabil.se

Loading

Mattias Kurt
november 20, 2018