HTH Köksforum förlänger sitt samarbetsavtal under 2019. Avtalet innebär att HTH Köksforum kliver in som en av huvudsponsorerna under 2019.

– I och med det fortsatta samarbetet mellan Örebro Syrianska IF och HTH Köksforum har vi stärkt banden och vi är båda vinnare. Vi är två stolta och nöjda parter som fortsätter med vårt givande samarbete och jag känner att detta är en naturlig del i Örebro Syrianskas sätt att arbeta tillsammans med våra samarbetspartners, där vi fokuserar på att det ska vara en win-win för alla inblandade parter, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

HTH Köksforum är experterna på att förverkliga köksdrömmar, premiummärket HTH Köksforum. Med ett öga för de små detaljerna kan HTH Örebro tillsammans med dig designa ditt drömkök. Ett HTH kök kännetecknas av snygg design, nyskapande detaljer och beprövad kvalitet!

HTH i Örebro består av kompetenta medarbetare som även kan erbjuda dig expertishjälp med att skräddasy ett nytt badrum eller en ny garderob utifrån dina önskemål och behov. Dom kan även erbjuda montering av köken inkl. El, VVS och måleri.

ERBJUDANDE: Bygger du ett nytt hus eller funderar du på att renovera hemma till ett nytt modernt kök? Medlemmar i Örebro Syrianska IF får 25% rabatt på kök hos HTH Örebro!

Telefon 019- 611 02 10

E-post info@orebro.hth.se

Hemsida http://www.Hth.se

Loading

Mattias Kurt
november 21, 2018