Örebro Syrianska möter IK Gauthiod borta på Lugnevi IP nu på lördag kl 15.00.

Örebro Syrianska har haft en bra träningsvecka efter förra veckans förkrossande 5-0 seger på Örnsro IP mot Karlstad.

Det är serietrean IK Gauthiod som står på andra sidan. Vårmötet mellan lagen slutade mållöst där Örebro Syrianska var närmast segern. Dem rödgula vill förlänga bortasviten med seger mot IK Gauthiod. Man har alla spelare tillgängliga inför lördagens match.

IK Gauthiod är en av seriefavoriterna i årets serie. Man ligger på en tredje plats och har endast tre förluster i årets seriespel.

Formen efter uppehållet har varit bra. Man har 6 segrar och endast en förlust, den kom i senaste omgången borta mot serieledande FC Trollhättan inför en storpublik på 1737 personer. Räkna med ett revanschsuget Gauthiod på Lunnevi IP.

Loading

Mattias Kurt
september 7, 2018