Klockan 15.00 på söndagen sparkar Örebro Syrianska igång hemmamatchen mot Stenungsunds IF i 21:a omgången av division två.

Mot Stenungsunds IF hemma på Örnsro IP ska Örebro Syrianska studsa tillbaka efter förlusten i en annan tuff bortamatch för en vecka sedan. 3-1 mot IK Gauthiod var man förstås inte nöjda med, men från matchens första 70 minuter finns ändå saker att ta med sig. Till söndagens match saknar man skadade mittbackskuggen Hamodi Al-mayahi som klev av skadad efter 30 minuter senast mot IK Gauthiod. Resten utav truppen är uttagningsbara.

Efter en trögare start har Stenungsunds IF under hösten mer eller mindre ångat fram. Den senaste förlusten kom den 25:e augusti, då man föll med 2-1 borta mot IK Gauthiod. Sedan dess har man två raka matcher utan förlust, och skuggar bakom Örebro Syrianska. Man kommer senast med hemma seger mot serieledaren FC Trollhättan med 3-2 efter en stark match av Stenungsunds IF.

Tidigare Möten

Senaste mötet mellan lagen slutade oavgjort trots att Örebro Syrianska to ledningen kom Stenungsunds IF tillbaka två gånger om och tog ledningen men Linus Lamu kunde kvittera och match slutade 2-2 och delade poäng.

Loading

Mattias Kurt
september 15, 2018