Efter tre nödvändiga poäng mot Nordvärmland är det nu dags att jaga en ny seger när Torslanda gästar Örnsro IP i sjuttonde omgången, kl 15.00, där Örebro Syrianska jagar sjätte raka segern.

Snart en vecka har gått sedan Örebro Syrianska kunde växla ut en stabil prestation mot tre friska poäng borta mot Nordvärmlands FF med 0-2. Mot Torslanda vill man fortsätta den fina prestationen genom att ta sjätte raka segern och andra segern på hemmaplan.

I truppen noterar vi att Fabio De Sousa Silva lämnat för allsvenska ÖSK Fotboll. Övriga truppen har tränat på under veckan och är uttagningsbar.

Örebro Syrianska var på besök på Torslandavallen i slutet av april. Örebro Syrianska stod då för en stark prestation, och man kunde till slut åka hem med tre poäng och 0-1 seger, där Örebro Syrianska kände sig nöja medans Torslanda inte alls var nöjda efteråt.

Torslanda har under säsongen skrapat ihop 14 poäng efter fyra segrar, två oavgjorda och tio förluster. Senaste matchen i serien spelades mot serieledaren FC Trollhättan och förlorade med hela 0-4 på hemmaplan. På de senaste sex matcherna har Torslanda samlat ihop sex poäng, räkna med ett taggat Torslanda som jagar en ny seger senast man vann var 30:e juni hemma mot FBK Karlstad BK. En spelare Örebro Syrianska får se upp för är anfallaren Anton Salihu som gjort hela 9 mål för Torslanda.

Loading

Mattias Kurt
augusti 18, 2018