Örebro Syrianska beger sig västerut för att på lördag klockan 16.00 spela mot Vänersborgs IF borta på Vänervallen. Med en tung förlust senast jagar dem rödgula sin nionde seger.

Efter söndagens tunga förlust mot Torslanda kommer Örebro Syrianska oerhört revanchsugna till lördagens bortamatch mot Vänersborgs IF, man hade 15 raka utan förlust. Till morgondagens match saknar man avstängde Alex och skadade lagkaptenen Basel Gorgis. Resten utav truppen är uttagningsbara. Noterbart är att Linus Lamu redan är uppe i 13 gjorda mål i årets serie.

Vänersborg IF parkerar på en sjunde plats i tabellen, och har gått lite upp och ner under seriens första halva. Tillbaka efter sommaruppehållet blev det seger med 3-2 mot FBK Karlstad sedan föll man mot Stenungsunds IF i höstens andra match med 0-3 på hemmaplan. Senast spelade man oavgjort borta mot serieledaren FC Trollhättan, matchen slutade 1-1. Räkna med ett taggat Vänersborg som jagar en seger. En spelare Örebro Syrianska får se upp för är anfallaren Markus Johansson som gjort 6 mål för Vänersborg.

Loading

Mattias Kurt
augusti 24, 2018