Örebro Syrianska tar på fredagen emot FBK Karlstad hemma på Örnsro kl 18.30. Örebro Syrianska jagar årets tredje seger på hemmaplan.

Om det är något lag som trivs på bortaplan så är det Örebro Syrianska. Man tog årets 10:e bortaseger genom att besegra Vänersborgs IF med 0-3. Linus Lamu gjorde mål nummer 14 och 15 i den matchen. Han ligger på en andra plats i skytteligan två mål bakom ledaren.

Inför fredagens match hemma mot FBK Karlstad, som Örebro Syrianska besegrade med 0-1 på bortaplan i våras, jagar dem rödgula sin tredje hemmaseger för året. Man får tillbaka avstängde Alex Brilhante som var avstängd senast, man har alla spelare tillgängliga inför fredagens match.

FBK Karlstad ligger på en jumboplats idag med endast 8 inspelade poäng efter 18 spelade matcher. Man kommer från en 0-3 förlust mot FC Trollhättan. Senaste segern kom i början på Juli hemma mot IFK Uddevalla.

Loading

Mattias Kurt
augusti 30, 2018