Med fyra omgångar spelade, har Örebro Syrianska plockat ihop sju poäng och innehar med det en delad sjätte plats i tabellen. På lördag gästar Vänerborgs IF Örebro Syrianska IF på Örnsro IP med matchstart kl.14.00.

Stefan Hannason blev stor matchhjälte för Örebro Syrianska senast efter att ha gjort matchens enda mål i den 53:e minuten. Det var tredje matchen i rad Hannasson gjorde mål och kunde med sitt mål se till att Örebro Syrianska fick med sig tre poäng hem till Örebro.

Stämningen i spelartruppen är bra och träningarna innehåller hög intensitet och kvalitet. Lagkaptenen Basel Gorgis och Anel Coralic är åter tillbaka i träning 

och kommer tillbaka imorgon mot Vänersborgs IF.

Lördagens motståndare Vänersborgs IF har inlett säsongen med två förluster och två vinster man har skrapat fram sex poäng och ligger strax under Örebro Syrianska med en poäng mindre. Man  har tagit sina segrar på bortaplan medan det gått tyngre på hemmaplan. Defensiven har varit lagets styrka så här långt och man har bara släppt in tre mål men har bara gjort tre mål framåt. Vi ser framemot en spännande match under morgondagen på Örnsro IP där vi hoppas på årets första trepoängare på hemmaplan.

Loading

Mattias Kurt
maj 4, 2018