Tävlingssäsongen sätter äntligen igång och för Örebro Syrianskas del väntar division 4-laget Vretstorps IF på bortaplan i gruppspelet i kvalet till Svenska Cupen under söndag på Allévallen, Hallsberg 12.15. 

Under söndags eftermiddagen spelar Örebro Syrianska säsongens första tävlingsmatch. Laget möter Division 4-laget Vretstorps IF i den första gruppspelsmatchen i kvalet till Svenska Cupen. Laget till matchen är trots en del bortfall väldigt starkt men trots att det sett bra ut under försäsongen gäller det att prestera när det är tävlingsmatch. Förlust mot Assyriska FF senast med hela 4-1 är det ett ganska taggat Örebro Syrianska som står på plan i årets första tävlingsmatch.

Lagen har tidigare möts och senast blev det seger till Örebro Syrianska. Vretstorps har inlett sitt matchande på försäsongen med oavgjort mot Örebro SK u19 och även oavgjort i andra träningsmatchen mot IFK Kumla, samt en förlust mot Latorps IF och vinst mot Hidingsta IK senast. Förra säsongen slutade Vretstorps IF på en tredjeplats i Division 4.

Loading

Mattias Kurt
mars 10, 2018