Lägligt till division två starten går Diamond Sweden in som huvudsponsor till Örebro Syrianska. Samarbetet innebär att Diamond Sweden kommer att synas på Örebro Syrianska’s matchtröja under årets säsong.

Diamond Sweden är exklusiva, svenska representanter för Diamond, som är en av Europas största leverantörer inom restaurangutrustning med huvudkontor i Belgien. Med sitt breda utbud, bästa service samt professionellt bemötande av kunder erbjuder Diamond Sweden produkter av högsta kvalitet med korta leveranstider över hela Sverige. Diamond Sweden samarbetar med över 17 återförsäljare runtom i hela landet och det främsta målet är nöjda kunder. Diamond Swedens affärsidé är att göra arbetet lättare och samtidigt höja produktiviteten till lägsta kostnad och genom detta uppfylla kundens önskemål snabbt och professionellt. Diamond Swedens mångkulturella arbetsteam är uppdelad inom service, lager, administration och försäljning. Personalen behärskar förutom engelska och svenska flera olika språk vilket ger en bättre service och speglar den internationella kundkretsen.

– Vi är jätteglada över att kunna presentera ett samarbete med Diamond Sweden. Vi har haft en jättebra och givande dialog kring detta samarbete, redan från första början. Vi ser en stor potential kring samarbetet, och vi kommer tillsammans kunna erbjuda våra fans och företagspartners bra erbjudanden och bra service på Diamond Sweden, säger marknadsansvarig Barsom Oktay

Salsmästaregatan 32B, 422 46 Hisings Backa

031-48 20 00 – info@diamondsweden.se www.diamondsweden.se

Loading

Mattias Kurt
mars 16, 2018