I söndags spelades årets första tävlingsmatch där Örebro Syrianska vann mot Vretstorps IF med 0-2. Tre viktiga poäng i jakten på att vinna gruppen. Redan nu på lördag klockan 17:00 spelas den andra gruppspelsmatchen då Scandinavian FC Örebro står för motståndet, en match som spelas på Sörbyvallen.

Örebro Syrianska har som vi vet matchats mycket under försäsongen man kommer senast från en cup seger mot division fyra laget Vretstorps IF med 0-2. Till matchen saknades flera spelare pga sjukdom. Men mot Scandinavian FC Örebro kommer dem flesta spelare att vara tillbaka.

Scandinavian vann förra säsongen Division 4 i överlägsen stil, åtta poäng före tvåan Adolfsbergs IK och med 62 plusmål. Scandinavian tränas av den mycket rutinerad Patrick Walker som tidigare bl a haft uppdrag i flera superettan och allsvenska klubbar dem senaste åren.

Scandinavian kommer senast från en 3-0 förlust mot Karlslund IF i cupen, efter en ganska stark match på Karlslund Arena. Tyvärr så hittar vi inga andra resultat hur det gått för Scandinavian under försäsongen.

Loading

Mattias Kurt
mars 16, 2018