Örebro Syrianska kan stolt presentera ÖBAB som ny huvudsponsor för 2018. ÖBAB tillhör de största bilåterförsäljarna i Örebro och säljer KIA, Nissan och Subaru. Vad gäller just KIA-bilar är dessutom ÖBAB Sveriges äldsta KIA-återförsäljare. Med en erfarenhet som ingen annan återförsäljare i Sverige därför kan matcha och med många trogna, nöjda och lojala kunder, kan du känna dig trygg i att handla din bil här.

ÖBAB arbetar långsiktigt för att bygga en relation med dig som kund både gällande köp av bil och verkstadsbesök, och är det naturliga valet för dig vid såväl byte av bil som vid byte av torkarblad.

Vi är från Örebro Syrianska väldigt nöjda med detta samarbetsavtal där vi har som ambition att samarbeta med ledande och lokala aktörer inom olika branscher. Det är därför med glädje vi kan presentera detta samarbetsavtal med ÖBAB.

Besök någon av ÖBABs toppmoderna lokaler på Bäckvägen 60 (KIA) eller Filarevägen 7 (Subaru & Nissan). För medlemmar och partners till Örebro Syrianska garanteras du en bra affär!

Bäckvägen 60, Örebro

019-10 87 20

Filarevägen 7, Örebro

019-20 75 30

www.obabbil.se

Loading

Mattias Kurt
mars 1, 2018