Örebro Syrianska fortsätter sitt samarbete med Wobbler. Wobbler har under flera år varit en av Örebros mest populära restauranger och har under årens gång haft äran att servera bra lunch och även catera mat & dryck till olika events och arrangemang. Man har även catering för privata fester, bröllop och företagsevent.På Wobbler vill man förmedla en avslappnad hemmamiljö genom at sprida glädje och välmående hos gästerna. Menyn är säsongsbaserad och maten inspirerad av det vi har runt om i norden med hjälp av gamla tillagningstekniker som tolkas om på modernt vis. Syftet är att skapa en måltidsupplevelse med hjälp av vår familjära service och positiva atmosfär.

Vill du få en offert, menyer och ett prisförslag ifrån Wobbler? Kontakta Wobbler för mer information!

019- 10 07 40, info@thelounge.se

Loading

Mattias Kurt
februari 27, 2018