Örebro Syrianska inledde förra året ett samarbete med badrumsentreprenaden Kakel & Klinker AB, ett samarbete som nu fortsätter även under säsongen 2018. Kakel & Klinker är ett bolag med många års erfarenhet inom branschen och har den spetskompetens och expertis som krävs för att utföra kvalitativa arbeten för dig som vill renovera om badrummet, men också för dig som vill utföra arbeten inom plattsättning, flytspackling, gjutning och tätning av våtrum.

Kakel & Klinker erbjuder de absolut bästa lösningarna för dig utifrån dina krav och önskemål med kvalitetssäkrade produkter och material från ledande leverantörer. ERBJUDANDE: Som medlem i Örebro Syrianska får du 10 procent i rabatt på arbetskostnaden när du anlitar Kakel & Klinker!

För mer info och kontakt, besök www.kakelklinkerab.se

Loading

Mattias Kurt
januari 18, 2018