Lördagen 14 oktober avslutar Örebro Syrianska säsongen borta mot IF Sylvia. Matchen är betydelselös för båda lagen, då båda lagen är klara för fortsatt spel i Division 2 2018.

Sylvia placerar sig något högre i tabellen än Syrianska. Det skiljer nio poäng mellan lagen, men trots det skiljer det bara två placeringar. Sylvia har tre raka förluster, alla dessa förluster har dock kommit mot de tre topplagen och alla förluster har varit med uddamålet. Det är därför svårt att bedöma var Sylvia står formmässigt. Klart är i alla fall att laget var med i toppen av tabellen under en lång tid och kvalitet finns i laget.

Syrianska kommer från en svår match mot Värmbols FC, där en tidig utvisning hade stor påverkan på slutresultatet 1-5. Till lördagens match förväntas en del spelare vara tillbaka och vi kan förvänta oss ett mer ordinarie Syrianska än senast. De unga spelarna som spelade mot Värmbol gjorde dock inte bort sig och kommer säkerligen prestera igen om de får chansen.

Matchen spelas på Östgötaporten och spelas klockan 14.00.

Loading

Mattias Kurt
oktober 13, 2017