Syrianska är inne i en period med tätt matchande och på torsdagskvällen är det dags för kval till Svenska Cupen i Karlslund Arena. Karlslund IF HFK står för motståndet i ett avgörande läge om vem som tar hem gruppsegern och därmed kvalificerar sig vidare till nästa omgång. Vid seger avancerar man till semifinal i distriktet (även bästa 2:a går vidare till semifinal från distriktets tre grupper).

Måndagsmötet med Syrianska IF Kerburan (1-4) blev en överkomlig uppgift för Örebro Syrianska som kontrollerade matchen från början till slut, och slutsiffrorna 1-4 var i underkant. Syrianska har i övrigt haft en stark försäsong och spelet har sett bra ut, men det gäller att ta med sig de bra delarna till tävlingsmatcherna nu.

Karlslund har liksom Syrianska haft en försäsong med goda resultat. I gruppspelsmatchen mot Adolfsberg vann man med 3-0 vilket innebär att det för Karlslund räcker med ett oavgjort för att ta hem gruppsegern. Det är därmed upplagt för ett spännande möte och en värdemätare för båda lagen.

Loading

Mattias Kurt
mars 22, 2017