Örebro Syrianska kan med stor glädje och stolthet presentera Linus Lamu som senaste förvärv.
Linus, född -95, värvas från BK Forward där han varit en nyckelspelare under flera år. Linus har trots sin unga ålder hunnit med nära hundratalet matcher i division 1 och för BK Forward.

Välkommen Linus! Kan du beskriva dig själv som spelare?
– En pigg anfallare och djupledsspelare som är hyfsat snabb. En poängspelare!

Varför föll valet på Örebro Syrianska?
– Det kändes rätt för mig med både tränare och lagkamrater, och jag känner att jag kommer att kunna prestera mitt maximala i denna förening och hitta glädjen i fotbollen som saknats lite för min del i Forward.

Vad är ambitionen för säsongen?
– Ambitionen för i år är som spelare att få ut mitt maximala och kunna prestera på topp för laget. För laget känner jag att vi har en stor chans att kunna bli ett topplag!

Slutligen – har du någon hälsning till supportrarna?
– Ser verkligen fram emot att få spela i Syrianskatröjan och hoppas på att vi verkligen kan lyckas i år tillsammans med supportrarna.

Sait Oktay, sportkommittén:
– Vi är väldigt nöjda med att ha knutit till oss en av de mest eftertraktade killarna i länet. Det visar vilken attraktionskraft Örebro Syrianska har när de bästa i länet väljer att spela för oss trots betydligt högre anbud från andra klubbar. Vi har ambitionen att vara störst bland de lokala klubbarna (efter ÖSK) och värvningen av Linus går i linje med detta.

Loading

Mattias Kurt
februari 3, 2017