Klubben har under en period letat efter rätt person att utveckla våra egna produkter. Nu vässar vi organisationen ytterligare genom att hämta in en talangutvecklare. Ossie Selimovic heter tränaren som fått i uppdrag att arbeta med spelarnas individuella utveckling.

Nu tar klubben ännu ett steg för att ge yngre spelare än bättre förutsättningar. Syrianska hämtar in lokala profilen Ossie Selimovic som talangutvecklare.

– Talangutveckling är en pågående process, vi känner att verksamheten är stabil och att vi är beredda att ta nästa steg. Vi vill erbjuda våra spelare bästa möjliga miljö för att utvecklas till en bra spelare och genom att ta in en talangutvecklare förbättrar vi förutsättningarna ytterligare. Allt handlar om att förädla spelarnas egenskaper, vi vill att spelarna skall vara bättre förberedda till A-lagsmiljön och väl där skall den individuella träningen fortsätta. Ossie har en gedigen tränarbakgrund och ett framgångsrikt arbete bakom sig som tränare. På sikt kommer detta att ge oss bättre möjligheter att ta fram egna ungdomar för a-laget, säger Styrelsen.

’’ Känner mig priviligierad att få jobba med dem’’

– Det är en ära att få jobba med unga talangfulla spelare. Att bli självförsörjande av egna produkter är vad alla lag borde sträva efter. Som talangutvecklare blir det kul att följa Syrianska i framtiden. De har flertalet unga spelare som vill nå toppfotbollen. Känner mig priviligierad att få jobba med dem, säger Ossie

Loading

Mattias Kurt
januari 10, 2017