Barsoum Cicek har varit huvudtränare i klubben de senaste fyra säsongerna och nu står det klart att det blir en femte med Barsaum vid rodret. Barsaum har varit högst delaktig i en väldigt framgångsrik period när klubben bland annat tagit det historiska klivet upp till Division 2 och där man nu etablerat sig.

Barsaum blir i det också historisk som den tränare med flest sammanhängande säsonger bakom sig i klubben. Klubben är väldigt nöjda med att kunna förlänga med Barsaum och den kontinuitet som det innebär för laget. Barsaums starka ledarskap har identifierats som en framgångsfaktor i klubbens sportsliga resultat under säsongerna som gått.

Det står även klart att assisterande tränare Jan Hermez fortsätter även under nästa säsong. Jan, som har en gedigen fotbollsbakgrund som spelare och tidigare även som ungdomstränare i klubben, anslöt som ny i seniorlagets ledarstab under året och har gjort det med bravur. Ny för säsongen var även George ”Corre” De Basso som målvaktstränare och även Corre fortsätter med sitt uppdrag över nästa säsong. Corre har liksom Jan en solid fotbollsbakgrund både som spelare och ledare, med flera års erfarenheter från bland annat Sturehov där han tränat upp många duktiga målvakter.

Klubben är väldigt glada och stolta över att samtliga i ledarstaben fortsätter med sina uppdrag över kommande säsong. Ledarstaben har gjort ett väldigt bra jobb och det vill vi bygga vidare på. Klubben har även ambitionen att komplettera med ytterligare en assisterande tränare som även kommer att ha det övergripande ansvaret för U21-serien, diskussioner pågår med av klubben identifierade kandidater.

Loading

Mattias Kurt
december 15, 2016