Det blev en seger senast när Stefan Hannason återigen avgjorde på övertid och nu väntar en bortaresa mot Värmland och returmöte mot Karlstad BK. Mötet i våras vann Syrianska hemma på Örnsro IP med 2-1 och söndagens match har alla förutsättningar att bli minst lika spännande som det tidigare mötet.

Stefans avgörande mål senast innebär att Syrianska har två raka vinster och därmed hakar på i toppen av tabellen. Flera spelare är i bra form och stod för starka insatser i matchen senast mot Vänersborgs FK, där främst den defensiva insatsen som innebar en hållen noll imponerade. Syrianska kommer till matchen med en nästintill ordinarie trupp med undantag för Samuel Oki som missar på grund av avstängning.

Motståndarlaget Karlstad BK var inför säsongen en av favoriterna till seriesegern efter en stark säsong föregående år (andraplats i serien). Under sommaren har laget förstärkt med ett flertal namnkunniga spelare, däribland Armin Tankovic (IFK Norrköping), Renan Wagner, Eudardo Lino och Amar Kadic. Laget kommer till matchen efter en seger senast mot Stenungsunds IF. Man har dessutom hunnit med en match i Svenska Cupen i veckan där Forward slogs ut med 3-2 på hemmaplan.

Följ med till Karlstad och stötta fram laget till en tredje raka seger matchen spelas i våxnäs i Karlstad söndag kl 17.00

Loading

Mattias Kurt
augusti 6, 2016