Örebro Syrianska vände ett 0-1 underläge och vann med 2-1. Tidigare har Stefan Hannason avgjort under slutminuterna men denna gång hade turen kommit till Martin Alp som slog till i den sista tilläggsminuten av matchen.

Efter en mindre bra första halvlek så gick bortalaget till halvleksvila med en ledning. Syrianska kom dock ut som ett nytt lag under andra halvlek och Martin Alp lyckades både med att kvittera och avgöra med ett segermål i slutminuterna, framspelad till ena av målet av Petrus Kocadag. Nyförvärvet Lukman Murad var inbladad i båda målen framåt. Matchvärden för dagen, Hälls Konditori, utnämnde Stefan Hannason till matchens lirare i hemmalaget.

Laget ligger nu på en fjärdeplats, lika mycket poäng som trean Vänersborgs FK. Nästa match spelas borta mot Skoftebyns IF om en vecka innan det heta hemmaderbyt mot Rynninge IK den 27e augusti.