Martin Alp är stekhet den här säsongen. Hemma mot Grebbestad avgjorde anfallaren i den 88:e minuten – med sitt tionde mål för säsongen.

20-årige Martin Alp, med ett förflutet i Forward, öser in mål i division 2. Även om Syrianska har haft en stundtals stökig säsong har Alp levererat som brevbäraren. Mot Grebbestad väntade han till den 88:e minuten. Sedan avgjorde han matchen genom att sätta 3–2.

Syrianska var illa ute och låt under med 2–1 när matchklockan tickade upp mot 86 minuter. Då kvitterade Alen Rastoder innan Alp blev matchvinnare två minuter senare.

Alp tillbringade förra säsongen i Syrianska på lån från Forward men har nu permanent kontrakt med division 2-klubben.

Noterbart att Alen Rastoder hoppade in i matchen och var alltså inblandad i båda sena målen.