På lördag klockan 16.00 spelas det åter division 2 fotboll på Örnsro IP som är en härlig och anrik arena. Örebro Syrianska IF tar emot favorit tippade Karlstad BK.

Syrianska har avverkat två matcher i årets serie, premiären slutade med förlust med 3-0 mot Vänersborgs FK och nu senast blev det seger med 3-1 mot Kortedala IF.

På lördag är det äntligen hemmapremiär mot seriefavoriten Karlstad BK efter två raka bortamatcher. Syrianska är laddade för uppgiften att kunna bjuda på en bra match och visa att det inte är lätt att få med sig poäng från Örnsro IP.

Motståndarlaget Karlstad BK har gjort en resa de senaste åren där man så sent som säsongen 2013 spelade division 1 men åkte ur till tvåan. Man har höga ambitioner och gjorde en kraftansamling förra året för att åter ta upp sig till division 1, man hamnade på en andra plats och i år har man ambitioner att avancera. Laget har gjort en bra försäsong med många starka resultat där bla. en seger mot BK Forward med 1-7 sticker ut extra.

Vi i Örebro Syrianska iF hälsar publiken varmt välkomna till hemmapremiären, vi hoppas givetvis på ett stort stöd från er!

Varmt välkomna till en härlig tillställning på Örnsro IP.

Loading

Mattias Kurt
april 22, 2016