På söndag får vårt röd/gula lag besök från huvudstaden. IFK Stockholm står för motståndet som i första mötet vann mot Örebro Syrianska IF med 1-0.

IFK Stockholm ligger på 11:e plats och senaste matchen lyckades man besegra tekniska IF Sylvia med 2-0. IFK har blandade resultat men är ett starkt hemmalag.
I förra mötet mellan klubbarna stod IFK Stockholm för en fysisk fotboll med snabba spelvändningar, man hade rätt bra kontroll och ÖSIF kändes inte riktigt med i matchen. Många individuella misstag från ÖSIF:s sida gjorde att stockholmarna kunde få med sig 3 poäng.

Örebro Syrianska IF är revanschsugna efter den dåliga bortamatchen mot IFK Stockholm och är även stärkta av de senaste segrarna. Man kommer ge allt för att öka poängskörden och ta ytterliggare 3 poäng. Tyvärr är vår backjätte Basel Gorgis avstängd efter 3 gula, detta leder till att tränaren Barsoum Cicek får ändra i laguppställningen från senast. Vi hoppas också på att Petrus Kocadag får göra ett inhopp så att han får visa upp sig för hemmapubliken. Martin Alp har forsatta förväntningar på sig att hålla i den goda målformen.

Loading

Mattias Kurt
augusti 14, 2015