Med fyra omgångar spelade har Syrianska skrapat ihop fem poäng. Under lördagen reser man in till huvudstaden för ett bortamöte med IFK Stockholm där dem rödgul går för poängjakt.

Två raka matcher utan rödgul trepoängare
Syrianska fick inte spelet att stämma i hemmamötet med tabelltrean AFK Linköping. Trots ett massivt spelövertag lyckades man inte skapa de klara målchanserna mot ett defensivt inriktad bortalag.

När de rödgula under lördagen matchar på nytt är det inte bara förra veckans resultat man vill revanschera sig för, utan även för bortaförlusten mot Ekerö mot helgens motståndare IFK Stockholm. Syrianska får äntligen tillbaka två viktiga kuggar Dana Kuhi och Basel Gorgis som åkte på en rejäl avstängning från träningsmatchandet.

IFK Stockholm är alltså lördagens motståndarlag – ett gäng som verkligen blandat och gett under dem fyra omgångarna man har en vinst och ett oavgjort samt två förluster i bagett. IFK Stockholms har på tre år avancerat från Division 4 till Division 2 och är som Syrianska nykomlingar i årets seriespel.

Loading

Mattias Kurt
maj 9, 2015