Syrianska åker på lördag till Värmland för att fortsätta försäsongsmatchandet. Denna gång står KB Karlskoga för motståndet på Kemab Arena.

Örebro Syrianska IF
Syrianska fick en enkel resa mot Laxå i onsdagens cupmatch där man van med hela 8-0, Trots den enkla krossen spelade laget en positiv fotboll med ett snabbt passningsspel och skapat väldigt mycket målchanser.

Med tre matcher kvar av försäsongen väntar här näst KB Karlskoga från Värmland på Kemab Arena. Det är ett Syrianska med ett stort självförtroende som reser till Karlskoga för att möta KB Karlskoga.

KB Karlskoga
Efter ett bra år och uppflyttning från div 3 under 2013, så blev det en kort sjuor i division två i fjol. Laget åkte ur med buller och bång, efter att ha släppt in ca tre mål per match sett över hela säsongen.

Klubben fortsätter sin lokala satsning och har under vintern värvat ca 10-talet spelare från klubbar i närområdet, samtidigt som man lyckats behålla de flesta nyckelspelarna. KB blir säkerligen ett lag att räkna med i år. Man har under försäsongen haft bra resultat och man har bland annat vunnit mot seriekollegan IFK Ölme med 5-2.

Loading

Mattias Kurt
mars 28, 2015