Syrianska är inne i en period med tätt matchande och på onsdagskvällen är det dags för kval till svenska cupen i Pettersbergs IP. Division 4 laget Laxå IF – kommer på besök i ett avgörande läge för Syrianska. Vid seger är det dags för spel i Svenska Cupen 2015/2016, som spelar omg 1 i augusti 2015. Örebro SK är direktkvalificerade och går in i omg 2.

Örebro Syrianska IF
Lördagsmötet med MD Köping FF (2-1) blev en lätt uppgift för de rödgula som kontrollerade matchen från början till slut. Trots stor dominans från Syrianska lyckades MD Köping trycka dit 2-1 trots detta resultat borde vinsten vara betydligt större en vad den ser ut.

Till onsdagskväll går man över till svenska cupen kvalet igen. När Laxå IF står för motståndet i ett avgörande läge, vid seger blir det spel i Svenska Cupen 2015/2016, som spelar omg 1 i augusti 2015. Örebro SK är direktkvalificerade och går in i omg 2.

Laxå IF
Division fyra laget Laxå IF kommer på besök till Pettersbergs IP för Syrianskas del är Laxå bekanta då klubbarna har drabbats samman i seriesammanhang. De rödvita från Laxå kunde sånär försvara division fyra platsen inför 2015 men laget blev till slut nia med nio poäng före Pars FC Örebro.

Till onsdagskväll kommer man med en förlust i cupen där Vretstorps IF blev segrare med 2-0.

Loading

Mattias Kurt
mars 25, 2015