Seriekollegan och nykomlingen AFK Linköping kommer på besök i en match som på förhand ser ut att bli intressant på alla sätt och vis.

Örebro Syrianska IF
Syrianska spelade för någon vecka sedan sin andra försäsongsmatch mot FK Bosna på Pettersbergs IP. En match som till slut slutade med vinst 1-0.

Syrianska tar under lördagen emot en ny bekantskap i ett försäsongsmöte på Pettersbergs IP. Seriekollegan och nykomlingen AFK Linköping kommer på besök i en match som på förhand ser ut att bli intressant på alla sätt och vis. AFK Linköping är nämligen det lag man senare kommer stöta på omgång fyra av serien.

AFK Linköping
Seriekollegan AFK Linköping kliver in som nykomling lik Syrianska där man med sina 50 poäng vann man fjolårets seriespel i trean med sju poängs marginal ned till andra placerade Myresjö/ Vetlanda FK. Att man endast släppte in 22 mål under seriens 22 matcher talar för att det är ett försvarsstarkt lag. Faktum är att man trots sin serieseger endast gjorde 42 mål.

AFK Linköping Skriver så här på sin hemsida:
Vi åker med en bred trupp men dock med några frånfall, Fabrice rehabar fortfarande men närmar sig spel, Bohman har en känning i knät och vi tar inga risker och lämnar honom hemma, Blend har haft två tuffa veckor med mycket matchande och träningar så han vilar denna helg, Andy kommer att spela Ligacupen mot Jönköping Södra.

Loading

Mattias Kurt
mars 7, 2015