Örebro Syrianska nollade Villastaden, tog tredje raka segern – och klev upp på kvalplats mot division 2. Fjolårets krislag Örebro Syrianska går i år från klarhet till klarhet.

På fredagen kom tredje raka segern, 3–0 hemma på Örnsro mot Kristinehamnslaget Villastaden, efter mål av Zana Can, Mozar Surville och Fedja Jelecak. Can spräckte gästernas nolla i början av andra halvlek, och sedan rullade det på.

– Villastaden var väldigt kompakta i första halvlek. Men när vi fick hål på dem öppnade de sig, och då fick vi stora ytor och kunde spela vårt spel, säger tränaren Barsaum Cicek som berömde Can och Mohamed Feysal.

– Can har alltid gjort mål, men i dag ska han ha beröm för sin arbetsinsats. Han var fantastisk i försvarsspelet och erövrade mycket boll. Och Feysal gjorde en riktigt bra insats som mittback.

I och med segern hänger Syrianska på i toppen av division 3-tabellen – och är nu uppe på kvalplats mot division 2. I de två kommande matcherna ställs Syrianska dessutom mot serieledaren MD FF Köping och Kumla.

Loading

Mattias Kurt
juni 8, 2014