Barsaum Cicek har för andra gången i år hoppat av som tränare för Örebro Syrianska. I lördagens förlustmatch mot IFK Eskilstuna leddes laget av klubbens ordförande Viktor Josufsson.

Det har varit en del turer när det gäller tränarfrågan i Örebro Syrianska i år. När säsongen startade leddes laget av Barsaum Cicek och Paul Munster. I mitten av juli hoppade Cicek av 

– för att sedan vara tillbaka efter en vecka. Istället tackade då Munster för sig. I torsdags tog Cicek adjö av sina spelare för andra gången den här säsongen.

– Han tog en paus. Barsaum hjälpte oss under en svår stund. Nu ligger vi i mitten av tabellen och kan inte gå upp eller åka ur. Vi håller igång på träningarna och spelar av de tre matcher som återstår, säger Viktor Josufsson.

Gorgis avstängd
Istället ska spelaren och lagkaptenen Basel Gorgis leda laget i slutet av serien men han var avstängd mot Eskilstuna och stoppad från att leda laget. Adad Hanna ska bistå Gorgis men han firade sin bröllopsdag under lördagen.

Därför leddes laget av ordföranden Viktor Josufsson.

– Jag vill inte ens leda laget, det sköter spelarna jättebra. Jag fick en laguppställning av Basel, sen fick de sköta sig själva, säger Josufsson.

Utan någon riktig tränare hamnade Syrianska i 2-0-underläge efter 19 minuters spel på Tunavallen. Milad Darchini blev tvåmålsskytt och båda målen kom efter slarv i Syrianskas backlinje.

Can reducerade
Zana Can reducerade till 2-1 på en målvaktsretur i den 23:e minuten och några fler mål blev det inte i matchen.

Spelaren Fedja Jelecak säger:

– Jag vet inte varför Barsoum slutat. I stort sett har vi ingen riktig tränare just nu.
Syrianska riskerar fortfarande att åka ur division 3. Endast fyra poäng skiljer ner till kvalstrecket när tre omgångar återstår.

 

Loading

Mattias Kurt
september 9, 2013