Mållöst– för andramatchen i rad. MenBarsaumCicek ärinte orolig.
–När det välsläpper hoppas jag på en ketchupeffekt, säger han efter 0–0mot Eskilstunasödra.

Örebro Syrianska har dått en tung inledning på hösten i division 3 – åtminstone sett till obensiven. 0–1 mot Ölme dörra veckan döljdes upp med mållöst åt båda håll när Eskilstuna södra gästade Örnsro under söndagen.

– Den spontana känslan är att vi kunde ha tryckt dit en eller två bollar och vunnit. Men det var en jämn match, särskilt i början. I andra tog vi över, säger Cicek. Men trots ett spelövertag efter paus dörblev nollan intakt. Syrianska missade två öppna lägen samtidigt som Eskilstuna inte heller gjorde mål.

– Eskilstuna är inget dåligt lag alls. Det är det där sista lilla extra som fattas dör oss. Vi måste sätta sådana chanser om vi ska vinnamatcherna, säger Cicek.

Orolig?
– Nej. Det kommer. När det väl släpper hoppas jag på en ketchupebekt med många mål. Cicek var desto mer tillfreds med dörsvarsspelet.

– Det är riktigt stabilt från mittdältet och backlinjen. Det var det mot Ölme, också där vi höll emot tills det bara var tio minuter kvar. Nu gör vi en riktigt bra insats. Plus till Jawad Nasir och Hogar Lak.

Loading

Mattias Kurt
augusti 6, 2013