Nu är det endast en match kvar att beta av innan uppehållet och vila. Med två tunga poäng tapp mot Eskilstuna Södra FF lär rödgula ränderna komma ut på Örnsro IP med en stor revanschlust mot serie tvåan IFK Ölme.

Örebro Syrianska IF
Besvikelsen i Örebro Syrianska efter poängtappet mot Eskilstuna Södra bland fans, spelare och ledare. De tappade poängen gör att laget ligger på en blygsam femteplats i tabellen, när det lika gärna hade kunnat vara en andra plats.

Nu är det upp till bevis och vid tre eventuella pinnar skulle man klättra en plats. Mot Ölme lär man visa det spel man hade mot serieettan IFK Kumla, men det lär inte bli en lätt uppgift då Ölme vill hänga på med Kumla.

IFK Ölme
Kristinehamn laget Ölme har överraskat positivt under den första halvan av säsongen och placerar sig på en andra plats. De blåvita, som var ytters nära en degradering under fjolåret, var mittentippade inför säsongen men med ett par intressanta nyförvärv har man gått som tåget,på de tio spelade omgångar har man skrapat ihop tjugo poäng och ligger på en andra plats bakom Kumla som har tjugosju poäng. Senast mot Kungsör blev det målkalas med hela 5-0.

Loading

Mattias Kurt
juni 19, 2013