Ett formstarkt Örebro Syrianska är i allra högsta grad inblandade i toppstriden efter krossen mot IFK Kumla. Under lördag siktar man på en ny seger då man reser till Eskilstuna för borta möte mot Eskilstuna Södra.

Örebro Syrianska IF
Efter stor krossen senast mot serieledarna lyfter Syrianska uppåt i tabellen med sina 15 inspelade poäng då man placerar sig för närvarande på en fjärde plats i division tre Västra Svealand.

Senast mot serieledarna visade man att man är ett topplag, efter en fullkomligt briljant insats när man på hemmaplan krossade serieledarna IFK Kumla i Örebro-derbyt. Örebro Syrianska vann mycket rättvist med hela 5-0, då Fedja Jelecak och Zana Can stod för två mål var och ett från Jawad Nasir. Under lördag siktar man på en ny seger då man reser till Eskilstuna för att ta hem tre poäng som ska se till att vi lyfter i tabellen.

Eskilstuna Södra FF
Lördagens motståndarlag, Eskilstuna Södra, som i fjolåret spelade i division två har inlett säsongen med blandade resultat och placerar sig för närvarande på en sjätte plats.

Den uppskjutna matchen mot IFK Ölme spelades mitt i veckan. Där man fick med sig en poäng hem från Kristinehamn under onsdagen. 1–1 (0–0) mot Ölme efter att Andreas Lindskog ordnat Södras mål. Även i denna match skulle Södra få en utvisning, den femte på de sju senaste matcherna. Stevan Shankola fick två gula kort och åkte ut strax efter IFK Ölmes kvitteringsmål.

Loading

Mattias Kurt
juni 14, 2013