På söndag är det dags för hemmamatch för Syrianska på Örnsro IP mot Villastadens IF. Syrianska som haft en omtumlande inledning på säsongen med utvisningar och tunn spelartrupp är storfavoriter inför matchen.

Örebro Syrianska IF
Syrianska har blandat och gett i inledningen av säsongen men har samtidigt inte haft marginalerna med sig. Åtta poäng har man lyckats skrapa ihop efter fem spelade omgången efter senaste krysset borta mot KB Karlskoga – i en match som man bör vunnit sett till spelet. Söndagens match är särskilt viktig på så vis att Syrianska är tvunget att vinna om man inte vill tappa alltför mycket mark upp till serieledande IFK Kumla på 15 poäng (med en match mer spelad).

Villastadens IF
Jumbon i serien har precis som Syrianska en match mot KB Karlskoga senast i bagaget. Dock så fick man se sig besegrade med hela 5-2, dessutom på hemmagräs. Laget har efter fem spelade omgångar endast mäktat med att tillgodogöra sig en enda poäng. Den poäng kom mot Kungsör BK (3-3). Man är inte heller helt oväntat det lag som släppt in flest mål i serien – hela 19 bollar – vilket ger en målskillnad på -13.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF – Villastadens IF

När: 2013-05-19 14:00
Vart: Örnsro IP
Följ oss på: Liverapport

Loading

Mattias Kurt
maj 18, 2013