Örebro Syrianska fick en fin start av seriespelet då man i Division 3 Västra Sveland’s premiär omgång borta besegrade Strömstorps IK med 1-4. Under söndag är det dags för hemmapremiär på Karlslund Arena. För motståndet står lokal konkurrenten Adolfsbergs IK.

Örebro Syrianska IF
Örebro Syrianska inleder nu sin sjunde säsong i Division 3 Västra Sveland efter seriesegern i fyran 2006. När fjolåret summerades så hade Örebro Syrianska spelat till sig en andra plats samt ännu ett kval spel.

Bortavinst mot Strömtorps i premiären hade inte många förväntat sig av ett och mitten tippat Syrianska som med facit i hand ändå vann tämligen rättvist. De rödgula stod för en riktigt fin första halvlek och en stabil andra då säsongens tre första poäng spelades in.

Den matchen är historia nu då man inte har vunnit en premiär på över sju år och under söndagen väntar en ny drabbning. Adolfsbergs IK är det lag som Örebro Syrianska drabbas samman med i hemmapremiären.

Adolfsbergs IK
Adolfsbergs är tillbaka i division tre efter två års frånvaro efter sista omgångarna av division fyra stod man som seriesegrare. Adolfsbergs IK tippades som ett av lagen som kommer att åka ner iår.

Men i comebacken svarade Pelegander’s manskap säsongens stora ”snackis” då man besegrade Kungsör BK med hela 3-0. En match som avgjordes ganska tidigt efter två snabba mål.

Matchinfo
Örebro Syrianska IF –
Adolfsbergs IK

Söndag 21 April, KL 16:00, Karlslund Arena
Följ oss på: http://www.everysport.com

Loading

Mattias Kurt
april 20, 2013