Vi söker dig som är intresserad av en spännande och varierande roll som marknadsansvarig för Örebro Syrianska IF.

I din roll som marknadsansvarig är du spindeln i nätet och har kontakt med alla partners och övriga externa intressenter. Det gäller därför att du är social, bra på att kommunicera och organisera. Du har en högskoleutbildning eller motsvarande. Tidigare arbetserfarenhet av motsvarade uppgifter är meriterande. Du har bra datorvana, är stresstålig och utåtriktad.

Sponsringen utgör den viktigaste delen i vår verksamhet och all form av stöd gagnar oss i vår strävan att uppnå våra mål och visioner. Som företag eller privatperson vill man antingen sponsra för att synas eller så sponsrar man för att visa var man har sitt hjärta. Därför vill vi i Syrianska IF erbjuda de företag en mängd olika sponsorpaket som vi själva utvecklat för våra sponsorer eller att vi tillsammans med dem syr ihop ett paket som passar dem.

I Örebro Syrianska IF strävar vi efter att:
– Nå ut med en tydlig och positiv profilering av våra sponsorer. Exponera sponsorerna tydligt och koncentrerat.
– Våra sponsorer ska komma i besittning av goodwill.

Sponsring handlar för oss i Syrianska
IF inte enbart om pengar utan det handlar även om att bygga upp en relation. Låt oss odla en långsiktig relation och tillsammans marknadsföra varandra. Detta ömsesidiga behov mellan oss som förening och de företag som kan nyttjas till att åstadkomma ett bra samarbeten i sponsorprojekt.

hör av er till info@orebrosyrianska.com eller på 0736139490 för mer information om tjänsten

Loading

Mattias Kurt
mars 12, 2013